Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)” Δ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙV» με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Τζατζάλα Άννα τη Τρίτη 4.04.2023. «Πασχαλινό Τραπέζι».
1) Μαγειρίτσα με αρνίσια συκωταριά ,αφρό από αυγολέμονο και κριτσίνι από χωριάτικο ψωμί.
2) Αρνίσιο καρέ με σάλτσα κόκκινου κρασιού και λαχανικά.
3) Αρνίσιο καρέ με κρούστα από φυστίκι Αιγίνης, μυρωδικά και λαχανικά.