Ανακοινώσεις
Εκδήλωση των Σπουδαστών & Εκπαιδευτών της ειδικότητας “Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής” του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, στην ΕΛΙΑ, την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 20:00
Εκδήλωση των Σπουδαστών & Εκπαιδευτών της ειδικότητας "Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής" του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, στην ΕΛΙΑ, την Παρασκευή 9 Ιουνιου στις 20:00.
Σπούδασε στο ΠΔΙΕΚ Βέροιας: Νέες Ειδικότητες
Σπούδασε στο ΠΔΙΕΚ Βέροιας Νέες Ειδικότητες από 1 Σεπτεμβρίου 2023 https://diek.it.minedu.gov.gr 1. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) 2. Βοηθός Φαρμακείου 3. 3. Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας (Βοηθός [...]
Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Erasmus+ τη Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 15:30 στην Αίθουσα Προβολών του ΠΔΙΕΚ Βέροιας
Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Erasmus+ τη Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 15:30 στην Αίθουσα Προβολών του ΠΔΙΕΚ Βέροιας για το Πρόγραμμα Erasmus+ του ΠΔΙΕΚ Βέροιας για την μετάβαση των ειδικοτήτων «Τεχνικός Αισθητικής [...]
EURICE Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Βεροίας, 16.5.2023
EURICE Εκπαιδευτικό σεμινάριο Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Βεροίας, 16.5.2023 Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής [...]
Τα γουρουνάκια κουμπαράδες: Το Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας, συγχαίρει τους/τις Εκπαιδευτές/τριες και τους/τις Σπουδαστές/στριες για την εθελοντική και συγχρόνως άκρως “επαγγελματική” συμμετοχή τους στην προετοιμασία και υποστήριξη της παράστασης
Το Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας, συγχαίρει τους/τις Εκπαιδευτές/τριες και τους/τις Σπουδαστές/στριες για την εθελοντική και συγχρόνως άκρως "επαγγελματική" συμμετοχή τους στην προετοιμασία και υποστήριξη της παράστασης και συγκεκριμένα: Εκτέλεση [...]
Το Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας σας προσκαλεί τη Τρίτη 16.05.2023 στις 15.30 στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το μεσόσπερμο Ελληνικό ρύζι με προτάσεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Το Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας σας προσκαλεί τη Τρίτη 16.05.2023 στις 15.30 στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το μεσόσπερμο Ελληνικό ρύζι με προτάσεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τους εκπαιδευτές του [...]