Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)” Δ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙV» με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Τζατζάλα Άννα τη Τρίτη 14.03.2023. «Παρασκευές από κότσι χοιρινό και κότσι αρνίσιο».
1) Αρνίσιο κότσι τυλιγμένο σε σφολιάτα με σάλτσα κρασιού
2) Κότσι Αρνίσιο (Ταζίν) με δαμάσκηνα και πουρέ πατάτας (Μαροκινή κουζίνα)
3) Κότσι χοιρινό με σάλτσα από ροδάκινο και τηγανητό μπρόκολο
4) Χοιρινό κότσι με Μαύρη μπίρα και φασόλια με κόκκινη σάλτσα
5) Κότσι χοιρινό με σάλτσα πορτοκαλιού και ρεβύθια λεμονάτα
6) Αρνίσιο κότσι με σχινόπρασο και πουρέ