Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)” Δ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙV» με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη τη Τρίτη 7.03.2023.
«Παρασκευές από Μοσχαρίσια γλώσσα και Συκώτι».
- Μοσχαρίσια Γλώσσα με σάλτσα ravigote
- Συκώτι Μοσχαρίσιο με σάλτσα βαλσάμικο και καραμελομένα πράσα.
- Γλώσσα Μοσχαρίσια με σάλτσα Πικάντ και χυλοπίτες
- Συκώτι Μοσχαρίσιο στην σχάρα με γαρνιτούρα Εσπανιόλ
- Γλώσσα Μοσχαρίσια με σάλτσα Σασέρ πάνω σε κρουτόν