Την Παρασκευή 17.03.2023, οι σπουδαστές του Πειραματικού ΔΙΕΚ Βέροιας, της ειδικότητας «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» (Δ΄ Εξάμηνο), στα πλαίσια του μαθήματος «Εργαλεία επεξεργασίας VIDEO», μαζί με τους εκπαιδευτές Πληροφορικής κ. Ζορζομίκο Κωνσταντίνο και κ. Μιχαήλ Πιπεράκη, επισκέφτηκαν την εταιρεία «TVLINK.GR – ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», η οποία έχει αντικείμενο εργασιών την παραγωγή VIDEO καθώς και υπηρεσίες τεχνολογίας. Εκεί τους υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας και ο ιδιοκτήτης της,  κ. Αντώνης Χατζηδημητρίου.

Οι σπουδαστές είδαν αναλυτικά, μέσω των προγραμμάτων που διδάσκονται στο Δ.Ι.Ε.Κ (audio mix, color correction, multicamera κλπ – VEGAS), πως γίνεται με επαγγελματικό τρόπο η επεξεργασία και το μοντάζ ενός Video, ενώ πήραν και μια γεύση για τις υπόλοιπες δραστηριότητες της εταιρείας στους τομείς τεχνολογίας όπως η δημιουργία διαφημιστικών και τηλεοπτικών spot μέσω Artificial Intelligent (Chat GPT κλπ), 3D printing, 360o Video, 3d Μaping και πολλά άλλα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι το τέλος της επίσκεψης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χατζηδημητρίου για την ξενάγηση αλλά και για την υπομονετική απάντηση των ερωτημάτων που τέθηκαν από τους σπουδαστές οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι και στην πόλη της Βέροιας υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στον τομέα της Πληροφορικής.