Ανταλλαγή βιβλίων στον πεζόδρομο διοργάνωσε το ΙΕΚ Βέροιας

Οι σπουδαστές της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)” Δ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο 4o Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας στη “Γιορτή Γαστρονομίας” που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Ελιάς.

Συμμετείχαν στην ενότητα «Κερνάμε λιχουδιές Ροδάκινο» που έλαβε χώρα την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 19.00 έως τις 21.00 .

To ΔΙΕΚ Βέροιας σε συνεργασία με τις πρότυπες ιχθυοκαλλιέργειες Fish Farm του Δημήτρη Κελεσίδη, ετοίμασαν ένα τολμηρό γαστρονομικό ταξίδι:

Πράσινη σαλάτα με ψητό ροδάκινο και φιλέτο ψητής πέστροφας, μαριναρισμένη σε σάλτσα εσπεριδοειδών!!!

Μια συνταγή που μέσα της κρύβει όλες τις γεύσεις της Ημαθίας. Ροδάκινο από το κάμπο της Βέροιας, πέστροφα από τις πηγές Μαυρονερίου, βότανα από το όρος Βέρμιο και παραδοσιακό μπάτσο από την Νάουσα.

Θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές που συμμετείχαν καθώς και στους διοργανωτές του 4ου Φεστιβάλ Ροδάκινου!