Ανταλλαγή βιβλίων στον πεζόδρομο διοργάνωσε το ΙΕΚ Βέροιας

Την πρώτη δράση ανταλλαγής βιβλίου διοργάνωσαν οι σπουδαστές του τμήματος «Γραμματείς Ανωτέρων & Ανωτάτων Στελεχών» του ΙΕΚ Βέροιας, στα πλαίσια του μαθήματος “Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα”,

Η δράση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, σε ένα όμορφο σκηνικό που στήθηκε στον πεζόδρομο της πόλης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο διευθυντής του ΙΕΚ Βέροιας Νίκος Νικολόπουλος, ενώ η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Σοφία Τσιάμη μίλησε για την μεγάλη της αγάπη της για τα βιβλία που στάθηκε αφορμή για να γίνει συγγραφέας.

Και ξαφνικά… ένα σαλονάκι βγαλμένο από μια άλλη εποχή «ξεπήδησε» στην καρδιά του εμπορικού πεζόδρομου της Βέροιας! Ένα κλασσικό σεκρετέρ από τη μία, ένας γιορτινός μπουφές με κεράσματα από την άλλη, ένας αντικέ καναπές και γύρω τριγύρω όλο βιβλία! Ποιος ευθύνεται για αυτό το νοσταλγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, τότε που ένα βιβλίο και η μυρωδιά από τις σελίδες του ήταν η μοναδική συντροφιά μας; Οι σπουδαστές του τμήματος «Γραμματείς Ανωτέρων & Ανωτάτων Στελεχών» του δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, που στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα», διοργάνωσαν την πρώτη δράση ανταλλαγής βιβλίων στον πεζόδρομο της Βέροιας.