Στη “Γιορτή Σοκολάτας” που διοργανώνει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο για 6η συνεχή χρονιά η Π.Ε. Ημαθίας, σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες της Βέροιας συμμετέχουν οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής» του ΙΕΚ Βέροιας την Παρασκευή 20, το Σαββάτο 21 & την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 καθώς και στην προετοιμασία των λιχουδιών.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 από νωρίς το απόγευμα, η πλατεία Ελιάς γέμισε κόσμο που περνώντας από τα περίπτερα δοκίμασε ποιοτικά γλυκίσματα που ετοίμασαν οι τοπικοί ζαχαροπλάστες. Την παράσταση έκλεψε ένας τεράστιος χιονάνθρωπος – κέικ, ο οποίος “τεμαχίστηκε” και μοιράστηκε σε μικρούς και μεγάλους.

Πολλοί οι μικροί επισκέπτες, το πρωί Σαββάτου 21 Δεκέμβρη, στην Πλατεία της Ελιάς, τη δεύτερη μέρα της Γιορτής Σοκολάτας, που διοργανώνει η Π.Ε. Ημαθίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Το Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2η ημέρα το απόγευμα το ζαχαροπλαστείο μοίραζε φρέσκους λουκουμάδες.

Η Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής ήρθε στην Ημαθία για να φέρει σε μικρούς και μεγάλους τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Γλυκίσματα, σοκολατολιχουδιές, μουσική, δραστηριότητες, δρώμενα και πολλές-πολλές εκπλήξεις χαρίζουν αυτό το 3ήμερο στα παιδιά και σε όσους νοιώθουν παιδιά, ατελείωτες στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης.

Πηγές: